Glemte jeg å si at jeg er opptatt?

Har du hørt det før eller? Kanskje er du til og med lei av å høre om hvor opptatt jeg er, men det er faktisk sant!

Det store nå er GRADUATION, og i dag fikk jeg endelig sendt ut Anouncements

Dette er noe man sender ut til familie og venner for å la dem vite at du er avgangselev og i ferd med å gå ut av videregående. Dette er bare en av mange tradisjoner Amerikanere har!

I tillegg til Graduation var PROM en stor greie. Denne helga var det nemlig PROM eller avsluttningsball for hele skolen! Daten før, middagen og selve Prom var utrolig bra! Bilder av Tanner og meg, pluss av resten av gruppa kommer seinere (nårenn jeg får de).. Men jeg slenger med et par bilder av Annelise og meg!

Denne uka er siste ordinære uke før Finals og Graduation - det skal bli deilig å være ferdig med skolen, selv om det betyr at det mest sannsynlig er siste gangen jeg vil se mesteparten av folka jeg har blitt kjent med..

I kveld skal vi ha "lapskaus", bløtekake og se Flåklypa på film for Family Home Evening. Så det blir en aldri så liten 17. mai feiring på forskudd. Og så i morgen skal vi dra den fult ut med hvite t-skjorter med norsk flagg og synge nasjonalsangen på morgen anouncements!
Håper alle har/har hatt en fantastisk 17. mai! Jeg skal i alle fall gjøre det beste ut av min (selv om jeg må gå på skolen)..

3 kommentarer

Kristine

18.mai.2011 kl.21:17

Prinsessa! Fantastisk nydelig :)

Ole Petter Sørensen

22.mai.2011 kl.18:19

Takk for invitasjonen.

Solveig

25.mai.2011 kl.22:46

takk for koselig invitasjon, vill gjerne ha vært der men fikk det ikke til.

kos deg de siste dagene. Klem fra tante Solveig

Skriv en ny kommentar

hits